FAQ

Kan ik zwemmen of douchen met mijn sieraden?


Als u voor onze artikelen zorgt, gaat de goudlaag lang mee. Parfum en zeep houden de vervaging vast. Wees voorzichtig met het dragen van uw sieraden in een gechloreerd zwembad of in de zee. Dit kan in één uur meer schade aanrichten dan slijtage. Chloor in zwembaden, bubbelbaden en zelfs schoonmaakproducten tast de andere metalen aan die zijn gelegeerd met onze gouden coating.
Het materiaal


Onze zilveren geelgouden en rose artikelen zijn verguld en gemaakt van een messing basismetaal dat in een goudbad is gedompeld. Dit betekent dat het grootste deel van onze collectie hypoallergeen is. Als u vragen heeft over een specifieke allergie, stel ze dan gerust. Als u voor onze artikelen zorgt, gaat de goudlaag heel lang mee. Parfum, de zee, chloor en zeep zullen de vervaging vastmaken.
Hoelang duurt het voordat een bestelling wordt geleverd?


Wij verzenden onze producten niet met track en trace, maar met normale luchtpost. Het past dus in de mailbox (of door de gleuf in de deur) en u hoeft niet te tekenen voor het pakket. Bestellingen kunnen worden gegarandeerd door de mailbox als deze voldoet aan de eisen die PostNL aan brievenbussen stelt. Dit betekent dat de vrije opening van de sleuf ten minste 265 mm lang en 33 mm breed moet zijn. Als er een ruimte achter de insteeksleuf is waar de paal kan vallen, moeten de afmetingen ten minste 270 mm x 150 mm x 380 mm (B x H x D) zijn.

Wij verzenden met de lokale postdienst in uw land voor de hoogste nauwkeurigheid en snelheid. Levering duurt ongeveer 2-4 werkdagen in Nederland en internationale bestellingen ongeveer 5-10 werkdagen. Omdat we op sommige producten geen track en trace gebruiken en gebruik maken van lokale post, kunnen we u geen exacte leverdatum geven.
Kan ik mijn ketting in een ander lengte bestellen?


Soms kan het, het hangt af van het soort ketting. Neem contact op met ons op met de vraag en het specifieke product zodat we u kunnen helpen!
Kan mijn bestelling verpakt worden?


Geen cadeau is compleet totdat het helemaal is ingepakt. We voegen een gratis sieradenzakje toe om uw favoriete stukken te geven en op te slaan.
Kan ik mijn eigen sieraden samenstellen?


De Karma sieraden zijn vaak samen te stellen of vooraf samengesteld. Dit staat bij de informatie beschreven.
Kan ik mijn artikelen retourneren?


Dreamjuwelier streeft ernaar om alle producten en je bestelling grondig te controleren voor verzending. Versleten oorbellen, armbanden, ringen en kettingen kunnen helaas niet worden geretourneerd vanwege hygiënische redenen.

Wanneer je toch een verkeerd of beschadigd product hebt ontvangen dien je dit binnen 3 dagen na ontvangst aan ons kenbaar te maken. Dit kun je doen door te mailen naar info@dreamjuwelier.nl met de volgende informatie:

​Ordernummer en volledige naam

Foto/video van het beschadigde product en een korte omschrijving

Wanneer je ons later dan 3 dagen na ontvangst op de hoogte stelt kunnen we niet meer aansprakelijk gesteld worden. ​Gepersonaliseerde items zoals naamkettingen kunnen niet worden geretourneerd.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen items of producten die elders zijn genomen voor reparaties, gravures of wijzigingen van welke aard dan ook. Wij bieden geen retouren of ruilingen op gebruikte artikelen. Twijfel je! Neem contact met ons op.​​​
Hoe volg ik mijn bestelling?


Wij verzenden met de lokale postdienst in uw land voor de hoogste nauwkeurigheid en snelheid. Controleer de levertijd via deze link
Hoe verzorg je jouw sieraden?


De zilveren sieraden van Dreamjuwelier zijn gemaakt van 925 sterling silver , een sterk materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Onze goudkleurige sieraden hebben een basis van 925 sterling silver met daaroverheen een 18K gold plating. Het laagje verguld goud wordt extra beschermd door een speciale E-coating. Zowel sterling silver als gold plated sieraden kunnen door normaal gebruik na verloop van tijd van kleur vervagen. Hoe snel dit gebeurt is afhankelijk van verschillende factoren: -Langdurige blootstelling aan zuurstof en zonlicht kan leiden tot oxidatie, wat er uiteindelijk voor zorgt dat sieraden dof kunnen ogen/zwart kleuren. -Aanraking met water, vocht, parfum, cosmetica, crèmes en chemische producten kunnen leiden tot verkleuring. -De zuurtegraad van de huid, die per persoon verschilt (en wordt beïnvloed door onder andere voeding, alcoholconsumptie, medicijngebruik en transpiratie), kan het materiaal aantasten waardoor sieraden verkleuren. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraden raden we aan ze goed te verzorgen en de volgende punten in acht te nemen: -Niet douchen/zwemmen/sporten/slapen met sieraden -Contact met crèmes, parfum en andere cosmetica vermijden -Sieraden apart en afgesloten van zuurstof bewaren in een sieradendoosje -Sieraden regelmatig op poetsen met een jewelry polishing cloth -Buig je oorbellen/ear cuffs nooit
Moet ik nog btw betalen over de gekochte sieraden?


Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en in euro's. Prijzen kunnen worden aangepast en gelden vanaf het moment van publicatie op de site. Prijswijzigingen zijn niet van toepassing op bestellingen die al zijn gedaan.